Test

Upp och ner...

Vissa dagar är verkligen så där upp och ner, denna var verkligen en sådan dag... Vaknade kvart i 9 av en mardröm att jag missat mötet med rektorn, och när jag vaknade kom jag på att jag just hade rektorsmöte 09,00 så det var bara att kasta sig upp ur sängen... Mötet gick bra och vi kom fram till bra saker =). Efter det lekktioner: Samhällskunskap A, Biologi B, Kemi A och Fysik A utan lunch, Yeh, eller inte XD, var hungrig som bara den då jag kom hem xD Mamma mådde inge bra idag så det blev att åka till henne med lite mat och ta ut hundarna,
plockade upp Nattis längs vägen så vi gick en liten sväng:) Laika var pigg idag vilket var kul,
vill ju ha skruttan kvar ett tag till...
När Lars kom hem var jag på urkast humör vet inte varför:( Önskar att jag kunde ha mindre humörsvängningar än de jag har, vet inte om det kan vara p-staven, skolsköterskan trodde det... Nä nu är det dags att natta snart, ska bara skölja ur blonderingen i håret, hatar vekligen att blondera utväxten, det svider som SATAN hehe^^

Natti //Elin


(Bilden är tagen i lördags)

Saker som jag vill ha till i sommar:)


Ingen av produkterna kostar över 299kr styck, vilket är helt okey:)

Nytt oljeutsläpp i Östersjön.

Läste precis på aftonbladet.se att det blivit ett nytt oljeutsläpp i Östersjön. Självklart är aldrig "duktiga" Sverige aldrig boven i dramat utan det skall alltid vara Finska och Ryska fartyg som är i dåligt skick... Denna gången är det dock ett fartyg från Sverige. Borde inte svenska rederier sköta om sina fartyg så detta inte händer? Verkar vara ganska omfattande. Här nedan kommer artikeln från Aftonbladet.


Oljeutsläpp upptäckt i Östersjön


Ett omfattande oljeutsläpp har upptäckts på Östersjön.

Oljan misstänks komma från ett fartyg med hemmahamn i Sverige.

Kaptenen har gripits i Finland misstänkt för grov miljöförstörelse.

Oljebältet sträcker sig från finska kusten ända till Mariehamns inlopp på Åland. Läckaget upptäcktes på söndagen och kunde spåras till ett fartyg som enligt uppgift till Aftonbladet har hemmahamn i Sverige.

Enligt finska medier har kaptenen för fartyget anhållits misstänkt för grov miljöförstörelse. Kaptenen och flera andra personer i besättningen har förhörts om utsläppet.

Exakt hur mycket olja som har läckt ut är oklart, men enligt den finska gränsbevakningen är det en lång sammanhängande oljestrimma från Nådendal mot Åland, skriver tidningen Hufvudstadsbladet.




Det mest tragiska med alla miljökatastrofer är att det är vi duktiga människor som ligger bakom alla dessa!
Titta på alla smarta Schimpanser, tror inte att dessa skulle göra något sådant.
Vi människor kanske är för smarta för vårat eget bästa... Minns ett avsnitt av Staragte där Jack mötte några rymdvarelser som sa att vi människor inte hade riktigt smarta hjärnor ännu. Tror tyvärr att det stämmer!
//Elin


090329

Var UNDERBART  väder idag då jag var ute och delade reklamen på eftermiddagen! Känns verkligen att våren är här eller iallafall riktigt nära^^.
Bilden har jag tagit mellan husen uppe på Dona. Ingen toppenbild men men.


Var i stallet idag och hämtade några sadlar. Gah jag vill ha tisdag!
Tittade på några filmer ikväll om ko-industrin... Blir så jäkla arg över kalv hanteringen så jag och Lars ska ifortsättningen bara köpa KRAV-Mjölk, vist det är inte helt bra, men BÄTTRE!
Nä känns inte som om jag kan bli så kreativ mera nu på bloggen idag, får nog ta och natta.
Puss och Kram Elin


Helgen

Ja nu är det söndag igen och helgen är över snart... Lika trist som vanligt, men om man tänker efter så blir det ju varje söndag en vecka närmare sommarlovet! Vet faktiskt inte riktigt vad jag gjort i helgen haha.
I fredags efter skolan var vi påväg till Torp en sväng. Efter det var vi så trötta så vi orkade inte med något mera :P
Vi hade ju varit hunvakt åt mamma mellan torsdag och fredag och Affra höll Lars vaken hela natten... Suck...
Igår så gjorde Lars högskoleprovet, efter det delade vi reklam och njöt av det fina vädret.
Här nedan kommer lite bilder jag tog igår. Senare på kvällen så åkte vi ut till Håkan för att få veta det sista innan flytten. Ska bli så bra!






Idag så ska jag dela ut resten av reklamen och efer 1600 då Lars slutat jobbet ska Lars, Jag och Mamma till Lars föräldrar för hans pappa fyller 57. Jag känner även att jag borde åka till stallet och rida Amadeus en sväng,
tjockingen behöver ju röra på sig...


Han är faktiskt världens sötaste ponny, så det så^^
Känns bra att jag kommer få närmare till stallet nu och kunna rida oftare...

Nä nu får jag dra ut och dela resten av reklamen. Puss och Kram ELin

Hajar, våra största fienden? Eller vårt största hopp om att överleva?

I tisdags på marinbiologin fick jag se en film. I delar av världen (blandannat Costa Rica), så fångar man hajar för att komma åt deras fenor (som man kan hitta i hajfenssoppor på resturangar i Sverige). Man tar upp hajarna, skär av deras fenor och släpper tillbaka hajarna utan fenor, hajarna faller ner mot bottnen och dör en lång och plågsam död. Tror inte att hajjägarna skulle vilja att deras armar och ben blev avkapade och de inte kunde gå utan bara var ett hjälplöst kolli som väntade på att dö! Hajarna är extremt viktiga för oss för att vi ska kunna överleva på jorden, tro det eller ej!
Efterssom hajarna är jordens toppredator så skulle det bli förfärliga konsekvenser om hajarna utrotades, vilket tyvärr är på god väg. Vi får blandannat syre från havet, om ekosystemet rubbas totalt där, så förlorar vi våran viktiga syrekälla.







Ja jag vet att bilderna är hårda, men jag vill att ni verkligen ska känna samma känsla som jag gjorde,
man förstår bättre då...

Fakta om hajarna:
Hajarna har funnits i mera än 400 miljoner år på jorden.
De är även jordens störtsta toppredator.
De har en väldigt hög inteligens och kan bli tränade.
100 miljoner hajkar dödas varje år för deras fenor.
Det kan ta dagar och även veckor innan hajen dör efter att denns fena har blivit tagen.
Hajar är inte farliga för oss människor, fler människor som umgås med hundar blir bitna än de som simmar med hajar.




På bilden här ser man en ung man som heter Rob Stewart. Han har ägnat hela sitt liv åt försöka rädda hajbeståndet i världen. Jag tror att resultatet vid ett hajmöte faktiskt beror 110% på hur vi människor uppför oss!
För om man som denna kille beter sig lugnt och sansat så händer inget, men om man börjar plaska som en skadad säl så är det ju självklart att hajarna tror att vi är en skadad säl som de kan äta upp!

Här nedan följer några länkar som kan vara värda att gå in på:
http://www.sharkwater.com/ Rob Stewarts hemsida, värd att besöka!
http://www.savingsharks.com/
http://www.seashepherd.org/

Vi människor bryr oss om att vi har växthuseffekten, och många försöker dra sitt strå till stacken, men vi kanske måste tänka bredare? Om alla i Sverige som äter hajfenssoppa lät bli att beställa skulle det inte finnas någon marknad för det i Sverige. Om hela världen tänkte så, så skulle hela VÄRLDES marknad försvinna och det skulle inte längre vara ekonomiskt lönsamt för "maffian" (som de som håller i hajfensindustrin beter sig som) att sälja hajfenor längre, och hajarna skulle finnas kvar.
Dock tror jag inte på att angripa "fiskarna" eller vad man ska kalla dem som utför själva hajfensfisket, de är fattiga män som måste jobba och slita för att få en bråkdel av summan som hajfenorna kommer säljas för. De behöver mat till sin familj, och då blir man nog rätt desperat...
Vist den lilla människan som en enskilld individ kan inte göra så mycket men tillsamans kan vi sätta stopp för detta!
Skriv på listor, donera en liten slant till organisationer, om ni har möjlighet i er ungdom, åk ut på sånna här räddningsuppdrag som Rob. Om vi alla försöker efter våra egna resurser så kan vi lyckas!

//Elin






Måndag

Har varit dåligt med skrivandet de senaste dagarna, har knappt haft tid att sitta vid datorn...
Men ska försöka med en kort summering av vad som hänt de senaste dagarna...

Fredag. Åkte en snabbis till stallet och red Amadeus. Efter det åkte jag till kortids för att hämta Marie, som skulle sova över hos mig och Lars under natten till lördagen :)
Vid 1800 skulle min klass i skolan träffas vid dykbryggan för att ta ett gruppfota till Inga nu när hon kommer sluta. Jag vet att jag nog har varit rätt orättvis mot mina klasskamrater därför att jag avskydde att lämna min gamla klass som jag trivdes så bra i... Jag hade varit orolig för vad de skulle säga om Marie så jag hade förvarnat att jag skulle ha med en förståndshandikappad. Marie trivdes riktigt bra och alla var så snälla mot henne:) Blev riktigt varm innombords, tror att en sådan som Marie drar fram vilken person man är egentligen...
Senare på kvällen blev det middag med mamma, som även hjälpte mig att lägga Marie, vilket var ett projekt i sig...
Runt 22 kom Jogge. Så det blev en biltur innan Lars dök upp.

Lördag.
Var fint väder ute men lite molnigt. Blev en biltur till Torp med 740n för att köpa kablar till slutsteg i bilen.
När vi kom hem sedan på kvällen blev det att umgås med Jogge, dela reklam och käka pizza hos mammsen^^ Riktigt najs ;) Mamma diggade American Pie 2 hehe.

Söndag. Var en tur ner till Alsbäck, började grina för jag vet hur mycket jag vill ha stället.
Sedan bar det hem för att dela mera reklam. Resten av dagen finns det inte så mycket att säga om. Önskar bara att jag vore annorlunda...

Var en KORT sumering av min helg. Idag ska jag på jobb intervju, får se hur det går...
Sedan blir det storstädning och lite plugg, får även se om jag åker ut till stallet...

Puss och Kram Elin

Torsdag

Usha vilken dag! Började med näst sista kemilektionen med Leif, känns tungt,
för trotts våra tvisster har allt blivit bra... Efter kemin var det Biologi B med Eva-Lisa och gamla klassen,
önskar att jag hade lagt kraft på skolan förut innan jag viste vad jag ville göra med mitt liv...
Speciellt idag önskar jag att jag skött skolan, men kommer till det senare...
Efter biologin bar det av till Havets hus för att göra MB dugga, fick3 fel så resultatet blev 14,5/16, duger faktiskt^^ surt bara att jag tog fel på två ormstjärnor och en sjöpung, men tror inte att många av er som läser bloggen förutom ni som är marinbiologer hade satt rätt där heller ;)
Tillbaka till det jobbiga, fick reda på idag att marinbiologin kommer ligga på torsdagar efter påsk vilket kommer betyda att jag inte komer kunna läsa klart kemiA eller BiologiB, biologiB kan jag läsa nästa år men INTE KemiA som redan är två år sen... Tar inte ett G och hoppar av när jag vet att jag kan mera...
Sedan har inte skolan fixat nya lärare efter Leif och Inga, smart 1,5 vecka kvar!
Sköts inte detta kommer jag hoppa av marinbiologin i Lysekil och börja på NV i Uddevalla, kommer ta mycket extra tid men är värt då skolan bråkar så :( Hoppas dock att allt ordnas...
Men dagen har i allafall inte blivit helt skit, hoppas hoppas!
Efter skolan åkte jag och Nattis och red pollarna. Amadeus var trög som satan och bråkade,
Hoppas det går bättre nästa gång, dock har han gått ner i vikt...
Får försöka ta och sova nu.. Puss Elin

Gina Tricot

Har kommit in riktigt fina kläder hos Gina Tricot såg jag på nätet ikväll, det jag mest tittade på var några leggins i svart glansigt material och några fina klänningar, blev även förälskad i Några trosor och BHs...
Allt för inte en allt för stor slant...
Vist man pratar ej om kvalitet hos Gina men vårdar man kläderna håller de något år och är riktigt prisvärda...
Får se om det blir något denna månad, skulle behöva en ny klänning...
Brukar även hålla mig uppdaterad på HMs hemsida någon gång i veckan för att kika vad de får in för nyheter till sommaren...
Har dock inte kommit in något som jag verkligen MÅSTE ha, utan bara fina grejjer men som jag skulle klara mig utan...
Dessa plagg hos Gina Tricot är jag riktigt intresserad av:

Denna för 199 kr.



Även denna kostade 199 kr och är nog den klänning som jag mest fallit för i år...
De som känner mig vet att jag älskar rosa...



Dessa för 49 kr.




Shiny leggins för 199 kr.
Coolt till fest med skinande leggins tycker jag^^

Nu till det jordiska livet hehe.
Fick reda på att Leif ska sluta denna vecka som lärare, känns tungt...
Vist vi har haft våra gräl men han har fått mig att kämpa för att verkligen trottsa honom, och han sa idag att det var precis hans mening då han tryckt ner mig att få mig att kämpa...
Varför ska båda hen och Inga sluta denna månad :(?
Efter skolan bar det av för att rida Amadeus, kan säga att han gick inte bra, får jobba honom mera i morgon, nu är det dax för sängen^^
Kram Elin

The Secret

Ja rubiken är namnet på en underbar film som alla borde se för att skapa sina perfekta liv!
Tänker följa hur man ska leva och tänka enligt den filmen för jag har bestämt mig för att i början av sommaren skall Alsbäck 218 vara mitt och inget kan ändra det!
Kan se mig själv ligga i gräset på tomten, se Amadeus betandes i en hage på tomten etc...
Är där jag vill leva resten av mitt liv!

Hemma igen:)

Flög hem från Ume igår. Flyget skulle gå 1330. Gunhilds flyg gick 1615 så jag fick vänta själv ett bra tag på Arlanda innan hon skulle dyka upp, var inte jättekul, men fördrev tiden med att prata med mammsen och Lars på telefon och trycka i mig en veggo burgare på Max så tiden gick hehe. Det mest MYSKO med resan var att jag och Gunhild skulle flyga samma flyg från Arlanda men vi hade fvått olika bussar hem till Lysekil,
hon skulle vara hemma 2200 och jag 2340 -.- ...
Undrar verkligen varför vi inte fick samma lokalbuss :S Och borde ju varit hon som skulle kommit hem senare än mig då jag åkte nästan 3 timmar före hemme från Umeå då mitt flyg var fullt...
Föruton resan hem så har helgen varit riktigt trevlig, vist en del hemlängtan men förutom den så :)
På lördagen var det som sagt sittning och utgång efter det. Var tre rätters middag,
men duktig som jag är skippade jag efterrätten :) Var en massa spex som studenterna hade under middagen så det mesta man åt var kallt... Innan sittningen på Lördagen så var jag och Gunhild och andra ungdomar som inte ville spela vollyboll en vända på stan. Jag var snål som vanligt och köpte schampo för slitet hår på Åhlens.
Blev även en light läsk på Mc Donalds, även där var jag duktig och skippade den frestande Mc Flurryn som Gunhild tog... Efter stadsrundan bar det hem till Camilla och Jonas för att byta till klänning och sminka mig.
Efter sittningen som var klar ca 22, var det av till En krog som fanns på studentområdet. Köpte en cider och en redbull vodka för 95 spänn (vilket var BILLIGT) dock fick jag inte i mig redbullvodkan för det snurrade i min mage...
Så det blev att ge bort den till Gunhild som inte direkt sa nej hehe.
Söndagen var rätt chill, brunch och utvärdering var det enda som stod på programmet innan avfärden.
Kl 1850 var vi framme på Landvetter där Lars väntade för att plocka upp oss:) Var så fint under hemresan från Arlanda, solnedgång över havet mot Danmark var inte fel att se från luften.. Låg en massa båtar ute till havs för att invänta lotts.
På hemvägen måste vi satt rekord från Landvetter, åkte ca 20 över 7 och tog 2020 färjan till Lysekil:)
var rätt skönt att vara hemma rätt tidigt...
Vi bestämde oss att ta pizza till middag, när pizzan var hämtad och Gunhild avsläppt tyckte jag att det lucktade skinka... Så vi lyfte på locket och mycket riktigt vi hade fått en pizza fel.. .Lars skulle haft Fungi men fick Caprichosa...
Så vi fick ila till Pizzerian och de fick göra en ny innan stängningsdax, den felaktiga pizzan fick vi med som tröst så vi åkte med den till Gunhild, som inte direkt sa nej över att få en gratis pizza...

Är en liten sumering över min helg. Har varit mycket, men intressant, jag vet nu 110% att jag vill bli civilingenjör innom kemiteknik, vilket känns skönt att jag hittat min väg... Var även SÅ kul att träffa Camilla igen, hon hade inte förändrats mycket, hon var fortfarande samma Camilla som den jag umgicks med som 10 åring.
Nope nu  är det dax att hjälpa Lars med sitt plugg och sedan ev åka ut och rida Amadeus.
Puss Elin


Fredag

Kom upp till Umeå igår på eftermiddagen. Åkte från Lysekil 0845, så jag var riktigt sleten, blev inte bättre av långa kvällsaktiviteter... Skulle vara på skolan 0745 idag vilket var en riktig plåga... Har mest suttit och varit trött hela dagen :P Skippade kvällsaktiviteten ikväll och drog hem till Millan o var där strax efter 1930, skönt att få ta det lugnt, har varit på kasst humör hela dagen pg av olika anledninger...
Första labben vi hade i dag var separation av komplexa sulfidmalmer, låter tråkigt men var intressant:) Sedan var vi på en föreläsning med någon Patrik Nord...? från Boston Tee Party. Intressant med astromomi fysik:P
Blev chockad igår för visade sig att Anna från Hudik  var här med, skojsigt:D
Ska ta o lägga mig snart, klockan är 22 och jag tror jag behöver sömnen...
Puss o kram Elin

Snart dax

Har precis vaknat. Ska fixa fikat jag ska ha med mig och fixa iordning mig sedan drar jag...
Känns pirrigt att flyga, inte flugit på ett år men det kommer nog gå bra:) Fick reda på av Nils igår att Gunhild också ska till Umeå idag, yeh vad kul!
Gårdagen spenderades i skolan där jag skrev prov i kemi och efter det i stallet, var några småtjejjer dr så de fick rida Amadeus åt mig, då han är bra nu ,men jag vill inte riskera något...
Nä dax att skynd på, återkommer sedan...
Kramar från en flygrädd Elin :P

Myz :)

Hade skola till halv 4 idag, efter skolan åkte jag ut till Amadeus med Sara. Hade tänkt mig att longera honom,
dock var inte han med på noterna, han bara stod och bråkade och vägrade ge med sig....
Ibland kunde an gå ett halvt varv sedan bara bråkade han... Ska försöka mera i morgon.
Kvinnan som sitter i receptionen på trafikskolan som red Patrol sa att jag ska använda träns i morgon och hålla mig till lilla runda banan. Ska pröva det för det SKA gå ;)
Han känns dock piggare än igår och har inga tendenser till att ha ont eller halta,
vilket är riktigt bra:) Åkte en sväng ner till Alsbäck med Sara, har bestämt mig att till sommaren ska det vara MITT! Grålle, Angel, Tengill och Amadeus ska gå där i hagarna, mamma ska ha några myskankor och hönor, jag vill ha någon get o så :) Skulle vara så mysigt :)
Fick veta idag av mamma att hon troligtvis ska ta över Tiger som är lika gammal som Affra, de var ju lekkamrater redan för 2,5 år sedan då mamma hälsade på här nere... Tigers ägare ska skilja sig och kan inte ha kvar honom och mamma gillar ju verkligen honom, vi vet ju inte eller hur länge Ankan finns kvar =/...
Nu ikväll har jag tagit en riktig mysig varm dusch, peelat kroppen med borste och hävt i massa saker i håret för att det ska må bättre, var det skönaste jag gjort på länge hehe. Måste verkligen rekomendera Schwarzkopfs hårprodukter:) Känns verkligen skillnad sedan jag började använda dessa produkter:)



Har kominerat dessa två serier, Leave-in-kuren från seriern för hår som behöver skydd kombinerat med balsam, schampo och Rinse uot-kuren från serien för långt hår tycker jag är utmärkt:)
Sitter och tittar på Rosing på tv, är ju inget toppen program om man säger så...
Har Kemi prov i morgon så får ta oc plugga lite nu... Puss Elin


OBS!

Bloggen är under design förändring och då jag är kass så tar det tid, men skam den som ger sig ;)
Så ha överseende ett tag till:)


Hemma igen

Ja då har jag kommit hem från stallet. Amadeus var tjurig utav bara attans då jag skulle borsta och sadla honom, När jag satt upp kändes han stel och darrig så jag frågade Nattis och han verkade stel/ haltade på ena bakbenet, så det var bara att hoppa av :(
Angel däremot var jättefin:) Hon har verkligen förändrats på denna tiden...



Vist är hon söt? :) Är konstigt med mig för jag är ingen inbiten hästnörd men jag gillar hästar...
Får jag tid i mitt liv någon gång vill jag gärna ha en...
Sitter hemma och funderar nu på vad jag vill göra med mitt liv... Var ju helt säker på civilingenjör men fuderar även på läkarlinjen i Linköping... Där tar dem in på personliga brev/intervuer vilket skulle kunna funka för mig som inte har MVG i allt... Men blir en senare fråga, har ett år till att fundera på allt tack o lov:P
Ska som sagt upp till Umeå på torsdag (dax att pancka snart hehe). Tänker inte plugga så högt upp men  ska bli kul att träffa Millan igen :)
Nä dax att städa lägenheten lite tror jag innan Lars kommer hem... Lars är även en anledning att jag inte vill flytta, men vart kommer man i livet utan utbildning? Han vet inte om mina planer på läkare heller... Aja tiden får utvisa vad det blir:) Vad tycker ni att jag ska välja? Civilingenjör eller läkare?
Förövrigt ser min blogg knäpp ut jag vet, den är under design :) Prövar mina vingar och försöker att få det bra... Kom gärna med tipps:)
Puss och Kram Elin

Yeh

Rätt bra dag fast jag var trött efter att somnat runt ett på natten...
Marinbiologi på morgonen, Vi  har miljötänkande nu i två veckor i alla ämnen så vi höll mest på att läsa diagram...
Fick reda på provresultatet på marinbiologiprovet jag gjorde förra vecka, fick 26,5 av 30 =D. Slog på miniräknaren och antog att 80% är MVG och 80% var 24 :) Så jag är nöjd. Hade fysik efter lunch, massa diagram där med hehe. Reinald är faktiskt bra:) Spanska efter det. Fick veta att jag fick G på förra provet, har bara haft G i år, vet ej varför, kanske pg av min höga frånvaro... Men Marie sa att jag skall inte miströsta att få VG bara jag jobbar på och kan höja något prov:) Nu ska jag och Lars äta redd grönsakssoppa^^ och efter det ska jag och Nattis åka till hästarna och rida/träna dem :) Ska bli kul, synd bara att vädret slog om nu på eftermiddagen...
Återkommer ikväll:)
Kram Elin

Sumering av söndag.

Skulle åkt till Lidköping och tittat på bil men blev inte av utan vi har bestämt oss för att Lars skall ta tillbaka sin gamla 740 :) Delade klart resten av reklamen idag. gick riktigt snabbt och enkelt!
Har tittat på filmen "Patrik 1,5". Lite småseg men bra handling. De har lyckats med en komedi som berör och får en att tänka på samhället. Samhället accepterar inte folk som är udda, vilket är riktigt tråkigt...
Nä ska ta och sova nu, klockan är strax efter 0015 och jag ska upp om 7 timmar. Blir till att blogga mera i morgon. Puss Elin

Sumering av lördagen

Vaknade runt 10. Hade huvudvärk så till frukosten fick det bli panodil... Vi hade bestämt oss att vi skulle titta på en Volvo 940 på Hisingen så efter att gjort oss iordning åkte vi mot GBG,. Fick en del dåliga minnen när vi var på Backaplan, Elin utan körkort, 2 schäfrar och en 745... Lyckat eller inte... haha.
Visade sig att bilen var röten i skärmkaneter, batteriet sat löst mm. Var riktigt tråkigt för bilen hade varit snygg en gång i tiden... Ringde på en i Lidköping men snubben som hade den skulle inte vara hemma.
Förstår varför bilen är kvar om han är en kass försäljare... Väl hemma blev det att käka lite så både jag och Lars var trötta. 4 timmar sömn till fredagen var inte toppen om man säger så... Efter middagen drog sig Lars ut för att hjälpa mig med reklamen och en stund senare drog även jag mig ut. Var skönt att vara ute och gå. Efter 22 mötte jag Lars och Jogge ( som sover hos oss inatt). Vi åkte till Ica och handlade lite och hyrde filmen "De glömda själarnas ö".

Kan inte säga om den var bra eller dålig. Men den var för starkt influerad av Harry Potter, bara staven som fattades, var samma vinjettmusik nästan och flammor då magin flödar. Den var även för otäck då även jag var rädd då vi såg den och man kan tänka på att en film från 11 ser många yngre barn som kanske är 8...
Nä klockan är mycket och jag behöver sova. Puss Elin

Fredag.

Dagen började med att jag och Lars åkte till norra värmland för att titta på bil, dock var den rätt kass så vi fick vända... Fattar inte varför folk inte säger felen på en bil då man frågar efter dessa... Efter det åkte vi till Uddevalla för att titta på en bil. Den var väl okey men för lik Lars 740 och på tok för dyr. hade den kostat 13 hade det varit okey...
När vi kommit hem åkte Lars till jobbet och jag o Nattis till stallet. Dock hade jag glöämt plånboken i Lars bil så det var bara att åka runt Brastad och hämta den...
Angel börjatr bli jättefion och Amadeus mindre fet men fortfarande lat... Nattis kom på att man kan rida på andra sätt med...


Tur att Amadeus är typ död xD
Nu ska jag gå över till min moder och köka mat och sedan träffa Lars runt 00 ikväll:) Ha en trevlig helg:)
Kramen Elin.

Konstigt folk...

Denna lista fick jag nyss av en kille på Lunarstorm alias Fjortisstorm...

Sex & Sexliv

1. När hade du sex första gången?
2. Hur många har du haft sex med?
3. Hur många hade du sex med -08?
4. Gillar du one night stands?
5. Hur många har du som mest haft sex med på en helg/festival/fest?
6. Hur ofta har du sex som singel?
7. Har du mest kk, engångsligg när du är singel?
8. Haft analsex?
9. Har du ofta analsex?
10. När hade du analsex första gången?
11. Vad tycker du om analsex?
12. Hur gamla e dom du haft sex med?
13. Hur många har du som mest haft sex med på en månad?
14. Vilka platser har du haft sex på?
15. Vad får dig att stöna som högst?
16. Vilken e skönaste ställningen?


Onani & Med samma kön & Oralsex

1. Hur ofta onanerar du?
2. Har du sexleksak? Vad?
3. Fått in hela handen eller någon annan som fått in hela i dig?
4. Stönar du högt vid onani?
5. Vad har du onanerat med för saker?
6. Vilka olika platser har du onanerat på?
7. Onanerat med något i rumpan, vad?
8. Har du ofta saker i rumpan?
9. Hur många tjejer har du pullat?
10. Hur många tjejer har du slickat?
11. Fått fontänorgasm?
12. Får du långa orgasmer?
13. Fått någon annan tjej till fontänorgasm?
14. Stönar du högt?
15. Hur gammal var du första gången när du onanerade med en tjej eller slickade?
16. När onanerade du första gången?
17. När fick du din första orgasm?
18. Haft trekant med enbart tjejer?
19. Haft gruppsex med endast tjejer?
20. Vad va de skönaste med det?
21. Hur många killar har du sugit av?
22. Gillar du att ha kuk i munnen?
23. Hur stora kukar har du sugit av?
24. Hur gamla e dom du sugit av?
25. När sög du kuk första gången?
26. Hur många har du som mest utfört oralsex på en helg?
27. Suger du ofta kuk utan att få något?
28. Vilka platser har du utfört oralsex på? (typ skola, i huset, ute m.m)
29. Blivit munknullad?
30. Hur ofta suget du kuk som singel?
31. Hur långt får du in kukarna i munnen?


Trekant & Gruppsex & Flera

1. Haft trekant?
2. Hur många gånger har du haft trekant?
3. När hade du din första trekant?
4. Vill du ha mer trekant?
5. Vad har du testat för sex inom trekant?
6. Vad e de skönaste med trekant?
7. Har du varit med enbart killar i trekant någon gång?
8. Har du varit med en kille och en tjej i trekant?
9. Hur många gånger år -08 hade du trekant?
10. Haft gruppsex?
11. Hur många gånger har du haft gruppsex?
12. När hade du gruppsex första gången?
13. Vill du ha mer gruppsex?
14. Vad har du testat inom gruppsex?
15. Vad e det skönaste med gruppsex?
16. Hur många har varit med i gruppsex som mest?
17. Hur Många killar har varit med som mest i gruppsex när du varit ensam tjej?
18. Varit med både andra tjejer och killar i gruppsex?
19. Hur många gånger år -08 hade du gruppsex?
20. Haft flera kukar runt dig å sugit av dom efter varandra?
21. Varit på sexfest?
22. Fått kuk i munnen i fittan samtidigt?
23. Blivit dubblad i rumpan och fittan samtdigit?
24. Vad tyckte du om det?
25. Fått kuk i munnen fittan och rumpan samtidigt?


Annat

1. Gillar du fittsaft?
2. Hur många har du smakat fittsaft från?
3. Smakar du fittsaft ofta?
4. Vid vilket tillfälle har du smakat som mest fittsaft?
5. Säg 5 ställen sperman hamnat på?
6. Vart vill du bli sprutad?
7. Gillar du att svälja sperman?
8. Kan det bli för mycke sperma i munnen eller e de bara gott med mycket?
9. Gillar du att bli sputad i ansiktet?
10. Vid vilket tillfälle har du smakat som mest sperma?
11. Hur stora kukar har du haft i dig?
12. Gillar du stora kukar i dig?
13. Skulle du vilja ha större kukar i dig?
14. Haft sex inför andra som kollat på?
15. Haft någon sorts tävling som tex: sugit mest, sugtävling, sextävling, sugit inför andra, slått vad om ngt? vad?
16. Hur mycket rakad e du?
17. Hur sex dina sexigaste underkläder ut?
18. Vad har du mest för trosor?
19. Vilken BH-storlek har du?
20. Blir du mycket våt?
21. Blir de blöta fläckar efter dig?
22. Lekt med sperman i munnen eller sväljer du direkt?
23. Vad gör du med sperman när du fått de i ansiktet?
24. Tagit bild inom sex?
25. Filmat sex?

Liksom vart är värden på väg? Okey att föra ett projektarbete oc fråga folk som man vet vilka dem är men vara skicka ut en sån är grej? :S
Förövrigt ar det varit en jobbig dag idag... Ska till Mamms snart och käka tomatsoppa o plugga kemi:)
Pussen Elin

Onsdag kväll

Sitter inne i lägeneten med pinglan(katten) och tittar på tv. Borde plugga lite men ar ingen ork till något... åller även på att bli förkyld, så det känns ju kul... Lars kommer hem runt kvart i 10. Är både för och nackdelar med en pojkvän som alltid jobbar då en själv är ledig... Just nu ser jag bara nackdelar i det haha. Blir kanske en kvällspromenix innan läggdags, får se som sagt :) Har hållt på med Headern till bloggen idag igen... Kan inte säga att det går toppen bra, lär mig lite i taget med photoshop men glömmer snabbt, för snabbt... Går ner mera o mera i vikt vilket är skönt:) Behöver verkligen gå ner de där depressionskilona som jag la på mig för 1,5 år sedan...
Nope dax att försöka vara nyttig igen... Puss Elin

The piratebay.

Började 0940. Andra lektionen hade jag samhällskunskap. Hela lektionen gick åt att läsa rättegångsprotokollet i målet mot The Piratebay. Jag har väldigt svårt att ta ställning till vilken sida jag egentligen står på. Vist jag vet att det är fel att ladda ner. Men det har sina fördelar. Jag kan ladda ner ett album/en film. Gillar jag den skarpt köper jag så klart skivan / filmen eller tillome går på bio och ser filmen, för även om man sett en film är bio något speciellt! Många människor är snäla och köper inte något de inte vet är bra! En sak jag har funderat på gällande musik är att man kan få ladda ner under en begränsad tid (ungefär som med program man kan "prova på"). Om man efter ett dygn tillexempel inte tycker att skivan är bra så behöver man inte köpa den. Skulle kanske dock inte funka på filmer. I målet mot The Piratebay så vill film industrin ha flera miljoner för förlorade filmer och de har räknat på antalet nedladdningar vilket man inte kan göra, för MARIORITETEN av folk som laddar ner en speciell film skulle nog aldrig gå i butiken och köpa den då man oftast laddar ner fler filmer än vad man skulle tänka sig att köpa öven om man inte kunde ladda ner! Blir väldigt svårt att ge killarna en rättvis dom. de ska inte behöva ta på sig allt ansvar, utan det är dem som laddar upp och vi som laddar ner som egentligen bär det största ansvaret, men fortfarande ska de killarna ha ett straf. Det har pratats om fängelse. en prson som sitter i fängelse betalar inte för sig själv! Fångar får en lön då de sitter inne, mat och aktiviteter. Det är VI skattebetalare som betalar det. Vill vi verkligen betala för detta? Det är personerna i filmindustrin som betalar killarns fängelse med hjälp av oss andra skattebetalare. Tänker man på det sättet så känns inte fängelse som det bästa målet mot dessa.
Ska bli intressant att se vad dommen blir. Någon form av straff ska de ju ioförsig ha men inte så hårt! Jag kommer köpa filmer då jag har råd om jag vill se filmen mera än en gång, gå på bio då o då. Det är det lilla man kan göra för att fortsätta se på bra film även fast man inte är miljonär :)
Dax att ta och plugga lite Kemi. Kram Elin


Tisdag kväll

Sitter och  slötittar på 5an på Den rätte för Rosing. Rätt knäpp serie. Tror inte riktigt att det kan vara san kärlek från killarnas sida. De ser det som en maktkamp känns det som och är nog ute efter hennes kändisskap och utseende. Vist jag kan mycket väl ha fel men undrar om alla killarna ser henne som den hon är i sitt inre...

Gick till Fysiken idag kl 1410. Visade sig att jag var själv med Reinald för resten av klassen hade gått på labbgrupp ett, så det var bara att labba själv... Kul...
Gillar inte att ha privat lektion för då hänger ofta läraren över en hela tiden o bevakar att man gör rätt och tänker rätt... Efter skolan bar det av till garaget för att hämta bilen, sedan hämtade jg Nattis och vi åkte till stallet. Angel börjar verkligen bli bättre med Nattis hjälp:) Nu på kvällen har grannen varit här med sin katt som troligtvis ska flytta till oss:) Får hoppas att allt går bra... Kom på nyss att jag bara ätit en gång idag, kanske dax snart?
Kram Elin

Tisdag

Vaknade inatt av att jag fått urinvägsinfektion igen, så det har inte blivit någon skola för mig på förmiddagen,
bara varit hemma och försökt kurera mig så jag kan gå på fysiken klockan 2. Efter skolan idag blir det att åka till stallet och pyssla med Amadeus och Angel med Nattis:) Hoppas bara inte jag får sveda igen för då får det vara...
Men MÅSTE verkligen ut...
Har börjat på headern till bloggen är dock en hel del kvar... Ska klistra in en massa bilder,
vilket inte käns jättelätt... Förstår verkligen ingenting av Photoshop... Men men trägeln vinner ju säger man...
Detta är iallafall början som ni er på bilden under... Vad tror ni?
Dax att ta och börja göra mig i ordning tror jag, men återkommer ikväll. Ha en bra dag:)
Kram Elin

Måndag

Vaknade runt strax efter 7 idag. Skulle med mamma till NÄL (regionsjukhuset i Bohuslän). Mötet där gick bra, bättre än förväntat. Var dock lite skrattretande att sitta på barnavdelningen som snart 19 åring...
Behöver jag säga att snittåldern var 0-5 år där inne i väntrummet? haha! Utan problem skulle jag kunnat varit mamma till någon av de yngsta där inne så jag kände mig som sagt malplacerad. Speciellt då en sjuksköterska skulle ta min vikt för de för ju in sådant på alla barn som är där.... Jag blåvägrade och tittade bedjande på min käre moder...
Jag vet att jag gått ner en hel del den senaste månaden, det märks både på kläder och i spegeln. Målet är att jag ska kunna ladda upp en bild på mig i bikini i sommar...  Men åter till sjukhusbesöket. Känns konstigt för tanten i receptionen tittade inte på mig en ENDA gång utan frågade mamma om hon hade patientkort...
Hallå ser inte jag ut att kunna klara mig själv?!
Vist jag skrattar bara åt det att jag inte behandlades vuxet men är det inte bättre för barn om de har något besvär eller åtkomma att personalen pratar med dem oavsett ålder sedan får föräldern ingripa vid behov?...
efter NÄL blev det att åka till Uddevalla och handla lite. Köpte en stor murarhink på 20l till Amadeus som han kan äta ur istället för sin lilla 5 liters hink han har sina ryktborstar i... Nästa gång jag åker in blir det en ny grimma, träns och en säck med 25 kg pellets. Han ska bli världens finaste ponny :D Priotiterar faktiskt honom framför mig själv känns det som. Trotts att han inte är min häst. Har väl min lilla dröm att få köpa han en vacker dag. Men men allt får framtiden utvisa vad som är rätt:)
När jag kommit hem idag blev det att dra till Havets hus och skriva marinbiologi prov på ryggradslösa djur. tror det gick rätt bra faktiskt! Nu ikväll blir det att städa och försöka designa min blogg vilket går rätt kasst... har hållit på och försökt fixat en bild i Photoshop men den vill inte komma upp på bloggen. Igår kväll grinade jag av frustration efter flera timmar slit och det enda jag kom till var att få den befintliga stilmallen att se knäpp ut....
Om någon skulle vilja hjälpa en kocko marinbiolog så tar jag tacksamt emot hjälp!
Nej dax att fixa lite hemma.
Puss och Kram Elin

God morgon.

Såg att jag hade fått klagomål igår på min blogg att den var så ful i designen. Vist jag vet men med tanke på att jag bara bloggat aktivt i knappt en månad så har jag inte hummit få ordning på den. Är man snål pg av liten inkomst har man inte råd att punga ut flera 100 för att någon ska hjälpa en att designa ens blogg. Finns det någon vänlig själ som skulle vilja hjälpa mig så tar jag tacksamt emot hjälp :) Men annars så kommer det ta ett tag att lära mig hur jag ska få upp bilder och få min blogg personlig:) Men har märkt det lilla jag gjort att det faktiskt är roligt att fixa och se resultatet:) Idag har jag iallafall fixat några länkar högst upp på bloggen till sidor/bloggar jag tycker är intressanta. Så sakte men säkert så börjar bloggen förändras!
Nope får nog ta och plugga lite marinbiologi nu :)
Kram Elin

RSS 2.0