Test

Helgen är över.

Ja då var denna helg överi fredags  Var jag i stallet och red en sväng sedan bar det av till Brastad och hämta Lars sedan åkte vi tillbax till lysekil och handlade mat till tacos^^ Mysigt ;) Lite senare gick vi ner till Sjökanten, där vi tog en öl och en alkoholfri drink sedan blev det hem och sova. Igår delade vi ut reklam och umgicks med mamma på kvällen och åt mousakka :P Idag har jag varit ute och gått med Mia och Tommy.  Ska försöka få ut resten av reklamen innan det blir försent. hade.
Pussar Elin

Var ett tag sedan sist...

Fattar inte vad det har blivit med mig, jag bloggar typ aldrig nuförtiden... Förut när jag gick i ettan var jag aktiv varje dag och bloggade på lunar, tror et är att jag har så mycket att göra, alla rar i mig om saker jag ska göra etc. Ska försöka med en sumering om vad som har hänt e senaste månaderna. Mamma har ju flyttat till lysekil men det var ju ett tag sedan :P Men efter denna blogg ska det bli ändring och jag ska försöka uppdatera ofta ;)
Julen firade med  Mamma, Lars och hans familj, och ja jag spenderade på tok för mycket pengar på julklappar xD
Har blivit medryttare på en ny häst, en haflinger som är hur go som heldst :D Hoppas bara på att det kommer gå bra.
 förstår mig inte på folk ibland, jag var tillsamans med en kille i 3 veckor då jag var 16, det allvarligaste vi gjorde var typ hångel. Nu har han en ny tjej som det har hållt med i 1,5 år. Det hela började med att den tjejjen för ett år sedan skrev till mig o sa att jag skulle ge fan i hennes kille, för hon hade sett på min press på lunar att jag gillade Henric... Fick då förklara för henne att jag hade en ny kille som hette Henric och att hon kunde kolla upp först innan hon säger saker.
I förrgår hade hon varit inne på min lunar (jag har varit blockad i ett år så jag har ju inte kunnat varit inne på hennes.
Hon skrev då en massa saker till mig att jag var det fulaste hon sett, att hon tycker att jag är äcklig och att jag byter killar som jag byter trosor. Eh ja.... Det stämmer ju.... Eller inte... Känns ju som om folk borde kolla upp situationen och inte häva ut sig en massa saker... Jag har varit tsm med Lars i 9 månader nu och hoppas på att det alltid kommer hålla så då skulle jag verkligen få ha skitiga trosor haha ;)


RSS 2.0