Test

Lördag

Hade fullt upp med annat igår så blogen kom i kläm... En kort resume av gårdagen:
Spanska provet gick bättre än vad jag trodde, med tur kan det blivit ett G.
Är inte säker men Marie tyckte att det såg bra ut:) Usha fatar inte att jag gått så mycket bak i min språkutveckling, jag älskar ju Spanska som ämne! Mina flygbiljetter till Ume hade kommit, Yeh ;)
verkade som om jag fått rätt bra flygtider, dock så kommer största delen av restiden vara bussen från Lysekil till Landvetter haha. Men men Lars kanske hämtar mig på söndag kvällen på Landvetter, tjänar några timmar på det.. Stackars Lars höll på att tvätta hela dagen igår xD tvättmaskinen på mammas gård hade pajjat i förrgår så vi/Lars fick tvätta hennes tvätt med. Vi städade också lägenheten, fin fint blev det:) Doxk hjälpte kanske jag inte till så ycket som jag borde för jag har fått ont i benen och låg och vilade...
Mamma tror att det är att influensan har satt sig i musklerna istället för att jag är förkyld... Blev tacos till middag på mitt förslag.
Tittade även på filmen rallybrudar medans vi åt. Lite småseg men riktigt bra tyckte jag.
Efter det bar det av till mamma för att lämna tvätten. Fick även min parfym hon hade
beställt åt mig. Ode á l'amour.
En söt doft som inte är så skarp. ÄLSKAR verkligen den, finns ingen parfym som är lika god. Finns hos Yves Rocher för under 200 lappen.

Idag blir det
att dra u
t och dela reklam med mammas hjälp. Får se hur mycket vi får ut innan Lars kommer hem.
Får även ta och plugga rätt mycket marinbiologi idag. Dax att dra och duscha.
Puss Elin


Torsdag

Sov till 12 idag, var behövligt  kan jag säga:) Gick upp o när jag läste mailen hade jag fått svar från en anons jag frågat på om en sängstomme i furu som skulle bortskänkas, så det bar av efter frukost till Uddevalla för att hämta denna. Lars skulle äwen lämna in sina Wrangler jeans som gått sönder i en nit efter 3 dagar på JC. 
Blev även en tripp till ÖB för att handla ansiktsskrubb och torrvaror till skaferiet, en sväng till Lidl för att köpa ost och till Maxi för att handla resten av maten vi behöver. Jeansen Lars ville ha fanns inte kvar på JC i rätt storlek och Lars provade många andra i märkena Levis, Diesel och Lee men inga föll 100% i smaken. Tillslut kom butiksbeträdet med ett par 32or i midjan på de Lars haft som 33or.  Tro det lr ej men det passade till Lars lycka:) Efter JC gick vi in på stadium och jag köpte ett par rosa söta tygskor (samma modell som de vita). Har spanat in dessa ett tag och beslutade att de kommer vara fin fina med leggins, både korta o långa i vår o sommar. Kompliterat med ett par ballerina och ett par pumps så kommer det bli urläckert att varva!

Funderar även att till sommaren investera i ett par neom gula och knallrosa leggins, tror det kombinerat med svart linne kan bli fint:)  Nu ikväll har Lars monterat ihop sänggaveln och den är perfekt, man behöver faktiskt inte köpa allt nytt! Möbler kan vara riktigt fräscha speciellt då det ej är typ på. Nu slipper vi lägga ut över 1500 på en sängram/gavel. riktigt bra!
Nope dax att plugga lite spanska nu tror jag innan sängdax.
Kram Elin




Onsdag

Tre dagar på denna skolvecka har gått. Ska ha prov i Kemi i morgon och spanska prov på fredag, får se hur allt går... Visade sig att min marinbiologi lärare var litte borta idag, han sa ikväll då han ringde att jag hade missat en artdugga och även missat chansen att göra om den, började nästan grina för jag viste att jag gjort den :( Efter att jag berättat hur provet gått till mindes även han och han blev snällare:) Visade sig att han troligtvis glömt föra in det och han skulle försöka hitta resultatet, (vilket jag VET gick riktigt bra...) Lars är nere hos Thomas och kikar på film, vist hade kunnat följt med men behöver vara hemma o ägna skolan en tanke... Undrar om de känner den starka doften av tjejparfym asg :P Sprutar han killparfym på mig får han igen^^ Efter att ha varit i stallet idag med Nattis och Sara så var jag och handlade lite på Ica, funderade vad vi skulle äta och efter ett snabbt beslut och en kurrande mage blev det hämt pizza... Kan säga att en viss fröken Norbäck slängde grinigt sig över sin pizza kartong hemma:P
Nä blir till att plugga Kemi nu! Ha det bäst! Kram Elin


Bakdax och städdax!

Håller på att baka matbröd och städar lägenheten:) återkommer sedan med bilder och hur allt blev:)
Allt löste sig med mammsen idag:) missförstånd var det tydligen från bådas sida:) Var och der en snabbis idag gick rätt hyffsat.
ska återgå till brödet och städet, återkommer snart.
Kram Elin

Minnen

Då jag bläddrar i gamla mappar med bilder så hittade jag denna på Nattid då hon poosar med sin sko... Tänker tillbaka på det år som snart gått och jag är nog faktiskt en tryggare och stabilare person nu än då :)

Måndag

Kändes segt att orka upp och gå på marinbiologin men det gick :) Efter lunchen var det fysik, kan säga att provet hade gått lika kasst som väntat, 2 p under g haha. Jag som ska ha MVG på den kursen, BRA Elin skitbra...Fick några sms och efter det blev min dag förstörd. Gick och pratade med Maria efter skolan och fick lite stöd då jag grinade som ett odjur haha. Sjukanmälde mig på spanskan och drog hem. visade sig att jag glömt mina nycklar då vi skulle gå till skolan efter lunch så det var bara att sitta snällt på en stol ute i solen och läsa en bok på engelska och spela mobilspel tills batteriet dog, efter dryga en timme kom som tur var Lars hem^^
Nu ikväll blir det att plugga och bry mig om mig själv:)
Kram Elin

Bjuder på en vårbild från förra våren, Åh längtar tills det blir varmt igen!

Kompleterande bilder från gårdagen :)


Lars :)


 
:)

Jag :P förstår inte varför jag ALLTID blir så kass på kort:P


Trötemyren :)


Söndag kväll.

Klockan är 2315 så det är dax att sova snart då jag ska upp 0730...
Promenaden ut idag blev ej så lång men mysig:) Vi gick ut på Trötemyren som det är is på nu och satte oss på en stenhäll och njöt av solen, varm choklad och mackor och tittade på en gubbe som pimplade oxh bytte hål hela tiden, underhållande värre ;) Precis innan vi skulle gå hem så bestämde vi oss för att göra en snögubbe på dammen :P blev kanske inte världens snyggaste (dessutom rullade Lars in harskit i underdelen på gubben som han skulle rulla...) Solen gick även i moln lägligt inför hemfärden...
 
Efter promenaden blev det att vara hemma en stund och värma blöta fötter, och efter det delade vi ut resten av reklamen vi hade i helgen. Nu ikväll lagade jag rotmos till middag då vi hade massa rotfrukter som höll på att bli dåliga som jag köpt i vintras då det var så billigt, trodde inte det skulle bli poppulärt men verkade bli riktigt uppskattat av herr Karlsson ;) Är ju bra att kunna göra billig men god mat ibland, speciellt då ekonomin inte alltid som gymnasiestudent är toppen :P
Tittade även klart på Kocken medans vi åt, knäpp men bra film :)
Dax att ta och sova:)
Natti. Kram Elin

Vilket väder!

Vilket underbart väder det är ute :) Ska skynda oss att dela reklamen sedan blir det varm choklad och mackor ute i snön :) Blev en tur ute med 945an igår kväll. Lars fick köra för jag körde fast efter 100 meter xD Så han fick sladda utan att använda handbroms = bakhjulsdriften är roligare :P Efter att ha lämnat bilen i garaget på badhusberget bar det av hemmåt med ett stopp utanför Lars mormor o morfar för att skotta lite snö som en överaskning för dem :)
Efter det gick vi hem tittade lite på filmen Kocken med Kjell Bergkvist, men efter en halvtimme så slocknade jag :)
Nä får dra mig ut, bloggar mera efter att vi kommit hem och lägger upp lite bilder:)
Kram //Elin

Lördag

Vaknade runt 0830 idag, kan dock säga att jag inte var vidare pigg. Gick upp spelade lite  NFS. Har delat ut lite av reklamen, var ju inte speciellt skönt väder, tur att Lars hjälpte till väldigt mycket :P Efter att ha kommit hem med REJÄLT skavsår så, fick ju ett par rätt fina vinterstövlar av mamma förra vintern, dock kan jag inte använda dem för jag får sånt skavsår =/ förra året fick jag vara hemma från skolan 2 dagar för att jag inte kunde gå efter att försökt gått ett varv runt Lysekil med dem stövlarna :P Efter att fått på lite skoskavsplåster så bar det av till Gåseberg, borstade Amadeus lite och red en kort sväng. Veterinären var ju i stallet igår och det visade sig att hästarna har löss, usha hoppas det löser sig snart. Tur att det ej smittar till människor..


Efter att Marie kommit så drog vi tillbaka till Lysekil, där det blev endel sladdar. Marie tyckte att det var kul :) Hon var nog den enda som skrattade då vi låg på bredden i nerförsbacken utanför vårat hus xD Nu på kvällen har vi tittat på en chiuaua i beverly hills, dock på engelska då den svenska versionen fortfarande går på bio. Åh gillar verkligen filmer som handlar om djur. Lite sorglig film som handlar om en bortskämd chiuaua från just Beverly Hills. För att göra en kort historia kort blir hon bortrövad av en skurk. Hon får hjälp av en schäfer att försöka hitta hem och det blir en lång vandrig för att hitta sin ägare igen.

Får se vad som händer resten av kvällen, blir nog en tur med bilen efter att Marie nattat.
Ha en fortsatt bra kväll! Pussar Elin

Fredag

Ja, då har sista lovdagen kommit, och det är blandade känslor kan jag säga. det är väldigt skänt att bara vara hemma och dra, åka till stallet och sådant hur man vill men vet att jag har mycket som jag måste prestera så ska bli skönt med nya tag på måndag hur svårt det än är att orka stiga upp. Laddade ner nya need for speed igår. Vist jag kan inte skryta om grafiken på min skoldator, så antar att grafiken ska vara bättre än tidigt 200 tal haha :P


Hm får snart ta och duscha och klä på mig för mamma och jag ska in med bilen till Sten. Sedan efter det ska jag och Sara (hoppas även på att Natta orkar) åka till stallet, ta med oss varm choklad och annat gott, rida och fika  i stallet sedan:) Hur mysigt som hellst :)
Får ta och blogga mera sedan:)
Kramar Elin

Torsdag

Var rätt mycket igår så jag han inte blogga... Var med Nathalie ett bra tag i stallet och pysslade med Angel och Amadeus. Amadeus börjar få mera muskler och orka mera vilket är bra:) Sedan på kvällen kom Lars hem, vi åt och sedan var det nästan dax att ta och sova efter några mattetal haha.
Tänkte berätta om vad jag införsökaffade på Torp i förrgår. Blev de ljusblåa och de svarta leggins jag visat och ett svart linne på Gina Tricot. Måste vara den affär jag handlar mest på haha. Sedan blev det ett par bruna/röda lädertyglar på Hökks. Nedsatt 50% ME LIKE :D Blev även denna Marin vit blåa bikini samma som den andra randiga från i förrgår :)
 
Såg även några andra saker som jag gillar skarpt på HM som jag vill köpa. Dessa två klänningar var rätt pena ;)
349 kr för den röda och under 200 lappen för den blåa, båda på HM vilket jag inte tycker är allt för farligt. Har ju bara en tunn sommarklänning än så länge. Den rosa med prickar, och kan ju vara kul med lite fler att variera med i sommar, speciellt då jag går ner i vikt efter att ha tagit ut socker ur min kost...



Enda sedan jag var barn har jag gillat Betty Boop. Såg denns söta tofflor och trosor, även dessa på HM. Känner att jag verkligen vill skaffa dessa hihi. får se hur det ser ut i slutet av månaden då Umeå är överstökat! Pirrar verkligen i magen över att behöva flyga, men flög ju sjhälv förra året och det gick ju bra så :)




Får se vad som händer idag, tror att jag ska ta och åka ut till stallet och rida och pyssla en sväng:) Kan vara skönt att komma ut lite... Egentligen så är hästar en ren pina på vintern, det snöar/regnar, man blir blöt och lerig, och har man tur så rör det sig bara om fötterna haha. Lars har gjort rena framsteg i stallet och han säger att han vill testa på att rida vilket känns som en riktig framgång:) Är ju en dröm jag har att kunna skaffa häst när jag är färdigutbildad, tror jag vill ha en Tori häst, har börjat falla mera o mera för dessa stora snälla hästar.




Nä tror jag får ta och hoppa i duschen nu för jag stinker apa, men men ha det bäst. Kramar Elin


Funderingar

Sitter och funderar lite medans tvättmaskinen går... På hur folk är och varför de har speciella åsikter och dyl. På religion A kursen vi hade i höstas diskuterade vi shia muslimerna. De är ju egentligen inte deras tro det är fel på utan de som är självmordsbombare som tillhör den delen av islam är egentligen bara en grupp sjuka människor som tar sin religion som ursäkt att göra massa saker sam drabbar andra.  Muhamed sa nog inte "spräng alla som har en annan åsikt än er själva och ni som utsätter er att dö för detta är gudar".  Muhamed var en person som ömmade för alla fattiga i samhället, och ensamstående kvinnor (blandannat änkor). Han sa till männen "gift er med så många kvinnor ni kan älska"  För kvinnorna behövde någon som skyddade dem och gav dem mat. Känns som om innebörden ur Islam har försvunnit.
Vi ser bara dessa muslimska män när det händer något hemskt i samhället. Det finns säkert ett dussin av svenska människor som mår psykiskt dåligt och har sina åsikter och kan göra hamska saker. Tänk på mordet på Anna Lind. Det var bara en liten sak av vad som kan hända. Vi har ju hört om sprängämnen på tunnelbanor i andra länder. Det kan ju lika gärna hända här, i lilla skyddade Sverige av svenskar... Hur ska vi bekämpa dessa problem då? Kanske genom att vid tidig skol/dagis ålder försöka få barnen att växa upp i en lugn och säker miljö och vissa dem vad som är rätt, erbjuda utbildningar som funkar för alla oavsett om de har speciella behov, de ska kunna få plugga och lyckas i livet. Det är inte dessa människor det är fel på utan hur samhället vi lever i har behandlat dem innan. Tänk på det!

Tisdag

Vaknade 0710 idag av att Lars duschade, gick upp och bredde några mackor för honom att ta med sig till jobbet :) Gillar verkligen att pyssla om min "lilla" pojke :) runt 0740 åkte han iväg till jobbet så jag satte mig och lekte med mobilen och spelade Worms fort (ja, jag vet att det är töntigt men det är kul :P) Strax efter 8 så tog jag tvättkorgen och masade mig ner till tvättstugan och stoppase in en 40 och en 60 tvätt i dessa "snabbgående" masskiner xD 1 timme och 40 min tar de så det är väl snart dax att gå ner och hänga tvätt antar jag haha. När Lars kommer hem efter 1600 blir det att åka till torp och shoppa, yeh ;) Borde även förutom de andra sakerna jag vill köpa investera i en ny bikini-överdel då den gamla jag har är blekt, vilket inte är någon vidare hit hehe.
Funderar på någon av dessa tre. De finns på HM och kostar 98 kr styck, helt överrenskommligt tycker jag :)

Nix dax att ta och dra ner till tvättstugan och hänga tvätt.
Pussar Elin


Laika


Var bara tvungen att ladda upp en bild på världens finaste vovvsing :)

Måndag.

Visade sig igår att jag fått lön i fredags. Blev lite chockad för den ska inte komma föränn nästa fredag. Gäller atthålla hårt i de pengarna nu då hehe :P Ska bli en tur till torp i morgon och köpa lite saker. Funderar på att köpa nytt utblås till bilen, bromsok färg och ev nya mattor på Micro. Blir även en sväng in till Gina Tricot. Behöver nya leggins så jag funderar på de blåa eller de svarta. Blåa är ju lite snyggare om man ska på fest lr så men de svarta är rätt vanliga och funkar till allt. Får se har jag råd och får pengar över från annat så köper jag båda :P
 
Funderar på att ta en promenad i snöblasek idag, känns som at det skulle behövas! Sedan behövs det städas hemma, skulle vara kul att överraska Lars då han kommer hem med att det är nystädat :) Känns verkligen att man får mera glädje och energi då det är finstädat hemma! Ikväll får jag ta och plugga lite matte. Ska ju vara klar med D-kursen till innan påsk så det blir att skynda på! Men skulle vara skönt att hinna med att iallafall vara halvklar med E-kursen till sommarlovet...
Väntar även rätt spänt på att få rda på vilka tider jag ska flyga då jag ska upp till Umeå. Är ju rätt skönt om man vet sådant i bra tid. Antar att jag får flyga från Landvetter och inte Trollhättan efterssom Landvetter är en lite större flygplats där det går fler flyg per dygn.
Aja får ta och börja plocka lite innan jag drar mig ut i kylan. Ha det gott:) Kram Elin

Livet

Det måste ju fallit in i de flesta människors tankar någon gång varför man lever? Skulle ju vara rätt meningslöst om vi bara levde för att dö tycker jag... Dock finns det ju folk som aldrig verkar reflektera över dessa tankar vilket känns rätt trist tycker jag.. För även om det inte skulle finnas en mening med att man lever så tycker jag att det bästa är att leva som om det fanns en mening med livet för då tänker man sig för i sina handlingar och försöker sträva efter ett gott liv, det är inte pengar och materiella saker som är huvudnyckeln i livet utan vänskap och godhet! Skulle alla tänka på det sättet så skulle vi ha en bättre värld...

Äntligen

Äntligen så är det LOV! Glömmer bort det hela tiden och tänkte i morse: Fasiken då är det skola i morgon, men icke^^ Ska dela ut det sista av reklamen idag och städa. Sedan runt halv 7 kommer Lars hem så man får se vad som händer... En kille från Umeå Universitet ringde i torsdags och pratade om min resa. Jag ska troligtvis få flyga vilket blir riktigt chill ;) Ska bli skönt att få komma bort lite från vanliga skolan i några dagar och få se något större!  Ioförsig kommer jag sakna ihjäl mig efter Lars men är ju bara borta 3 nätter så det får ju gå. Verkar även gå på bättre i skolan vilket är skönt! Hoppas på att några MVG ska komma in innan sommarlovet, behöver verkligen få bra betyg... Är konstigt för att för några år sedan hade jag inte ens tanken att bli civilingenjör, nu är allt så klart vad jag vill göra... Jag är så less på att ha det dåligt ställt och inte kunna köpa nya kläder då gamla är trasiga och att aldrig kunna unna mig något, men men ändring ska det bli :)

Undrar om man skulle gå och klä på sig.

Pussar Elin


RSS 2.0