Hur kan man göra så mot ett djur?

Var ute och cruisade lite på stan ikväll och efter att ha inhandlat blandannat tonfisk så åkte vi ner till Vallbodalen för att hälsa på våran kompis som är en katt som bor där. Blev så rörd för då hon hörde bilen så kom hon fram.
Detta är en katt som någon bara lämnat där och hon har bott där nere under sjöbodarna hela vintern. En fiskare brukar ge henne fisk, förutom honom har hon nog ingen som riktigt bryr sig förutom vi som börjat komma ner.
Hur kan man lämna en öronmärkt raskatt sådär? Finns ingen gosigare katt i hela världen känns det som, så anbtar att det är en bidragande orsak till varför det känns så jobbigt att lämna henne varje gång vi måste åka hem.
Kan man inte ta hand om sin katt så är det bättre att avliva denne än att bara släppa den vind för våg, speciellt då det är en hona som kan få massa ungar... Hade vi inte haft Pinglan så hade vi utan vidare adopterat henne, men som det ser ut just nu så går det inte :( Blir även arg på alla som går förbi på  bryggorna och ser henne att de inte ömmar för henne...

Nä får ta och natta nu //Elin

Kommentarer
Postat av: Anonym

heej...hur har ni det?

Vi håller på med renoveringen.

Damm rycker överallt , nu har jag torkat golvet 3 gånger...tror jag blir knäpp snart.



Kram.

2009-04-19 @ 15:12:44
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: frida

Frågestund på min blogg!

2009-04-20 @ 18:24:40
URL: http://fridabeijer.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hade jag bott på landet hade hon fått komma till mig! Är ni rädda för att de inte ska gå bra ihop eller är det mest tidsmässigt,pengamässigt och så? Hon ser verkligen fin ut! Hon har tur som har dig. Bara att någon kommer och hälsar på, ger henne mat och kelar med henne gör nog massor! Fint av dig att se efter henne :) att folk bara lämnar ifrån sig sina katter är ju helt sjukt :( Många skaffar kattunge till sommaren och överger sen katten när semestern är slut! Borde inte vara så enkelt att skaffa sig katt, eller djur överhuvudtaget!

2009-04-21 @ 17:01:47
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Okej :) Det finns inget katthem i närhen av där du bor? Eller annat omplaceringshem, som hundhem ? Du kan ju alltid ringa dom i så fall.

2009-04-21 @ 20:06:28
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: Vilda

Nice blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-13 @ 00:03:02
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0